Alba Iulia Rezidential

Price on Request

Proiectul Alba Iulia Rezidential este amplasat in zona P-ta Alba Iulia – Bd. Decebal, este format din 69 de apartamente tip garsoniera, apartamente cu 2 si 3 camere, dispuse pe parter si 5 etaje, la subsol fiind amenajara parcarea subterana.

Alba Iulia Rezidential se evidentiaza prin calitatea constructiei, prin atentia la materialele folosite si la beneficiile reale aduse viitorilor proprietari – suprafetele generoase, gama de finisaje calitative din care clientii pot alege, incalzire prin pardoseala si acces prin video-interfon pentru fiecare apartament. Un alt avantaj major este experienta constructorului, experienta care se reflecta atat in calitatea constructiei,

Imobilul a fost proiectat la standarde ridicate de calitate:
– Este construit pe structura de beton armat calculat pentru o clasă de risc seismic mare.
– Pentru cresterea sigurantei au fost prevazute instalatii automate de semnalizare si stingere a incendiilor in zonele cu pericol crescut ( parcare subterana ).
– Ascensorul marca Schindler ( Elvetia )
– Fatada este izolata si realizata intr-o arhitectura moderna asigurand un climat interior confortabil atat in anotimp rece cat mai ales in cel cald.
– Fiecare apartament beneficiaza de centrala termica inasigurandu-se in acest mod atat independenta energetica, cat si conditiile pentru contorizarea individuala.
– Pentru asigurarea unui confort sporit, solutia aleasa pentru incalzire este tip „in pardoseala”.Alegerea acestui sistem a fost determinata de avantajele pe care le prezinta: distributie uniforma a caldurii, utilizarea agentului termic la o temperatura mai scazuta decat in cazul radiatoarelor caloriferelor), fapt ce conduce la un randament crescut la preturi scazute.
– Baile beneficiaza atat de ventilatie directa si de ventilatie fortata.
– Fiecare apartament beneficiaza de infrastructura pentru internet si CATV, etc.

Ca si amplasament, Alba Iulia Rezidential beneficiaza de o pozitie privilegiata – in centrul capitalei, si totusi ferit de zgomotul si aglomeratia marilor intersectii. Pozitionat in zona Alba Iulia – Decebal imobilul este la cateva minute de Piata Unirii, si are in imediata vecinatate atat scoli, gradinite, magazine, transport in comun (metrou, tramvai , autobuze si troleibuze), etc

 

Tipuri de apartamente:

Apartamente tip garsoniera:

Garsoniera 43 mp – 104.850 euro + TVA

 

Apartamente 2 camere:

Apartament 2 camere 47 mp – 115.775 euro + TVA

Apartament 2 camere 56 mp – 136.975 euro + TVA

 

Apartamente 3 camere:

Apartament 3 camere 69 mp – 169.400 euro + TVA

 

 

 

 

Detail Review
 • Price:
  Price on Request
 • Additional Information

 • :
 • 0 Comments

  • There are not any comments here. Be the first one to leave comments!
 • Review

  (Rating Properties)

Location On Map

  Neighbourhoods:

  • School
  • Park
  • Hospital
  • Restaurant
  • Bank
  • Zoo

  Property Statistics

  Schedule a Tour

  You have already added 0 property

  Login

  Register

  Login Account

  6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

  Invaild email address.